Om alevator.dk

Danmark er et elevator U-land. Det vil vi ændre. Vi har en vision om at gøre ældre etageejendomme tilgængelige. Vi vil alle gerne blive boende i vores egen bolig – også den dag benene ikke længere kan klare de mange trapper. Vi vil være danmarks førende elevatorfirma.
Alevator.dk er skabt af folkene bag Danmarks førende altanfirma, Altan.dk, og konceptet er det samme. Vi klarer alt fra den indledende besigtigelse til service af den færdige elevator. Alevator.dk har eksisteret siden 2012.

Medarbejdere

Seneste nyheder

Hvad er en type 2 elevator? Læs mere her

Læs mere og bliv lidt klogere på, hvad en type 2 elevator er. Vi gør rede for forskellen mellem type 2 elevatorer og type 1 elevatorer og forklarer hvornår der krav om etablering af en type 2 elevatorer.

Installation af en elevator – Sådan forløber det

Er du nysgerrig efter at vide, hvordan en elevator installation foregår? Så kan du læse med her og blive klogere på processen – fra de indledende overvejelser om, hvorvidt en elevator installation kan lade sig gøre rent praktisk og økonomisk, og til den nye elevator er klar til brug.

Her giver det mening at bygge elevator

Mange lejlighedsbeboere drømmer om at få en elevator op til lejligheden. Men kan man overhovedet bygge elevatorer i alle lejlighedsbygninger? I denne artikel får du svaret på, hvorvidt det giver mening at bygge en elevator i din opgang.

Kontakt Os

Hør mere om muligheden for elevator i jeres ejendom.

Alevator.dk
Æblegården
Næstvedvej 60
4180 Sorø

70 26 83 03
info@alevator.dk
CVR 15200081

Bank oplysninger:
Nordea, Sorø
2300 8475892659
CAPTCHA Image