Om alevator.dk

Danmark er et elevator U-land. Det vil vi ændre. Vi har en vision om at gøre ældre etageejendomme tilgængelige. Vi vil alle gerne blive boende i vores egen bolig – også den dag benene ikke længere kan klare de mange trapper.
Alevator.dk er skabt af folkene bag Danmarks førende altanfirma, Altan.dk, og konceptet er det samme. Vi klarer alt fra den indledende besigtigelse til service af den færdige elevator. Alevator.dk har eksisteret siden 2012.

Medarbejdere

Seneste nyheder

Fra trappe til elevator: Processen i 5 trin

I denne artikel kan du læse om processens 5 trin. Fra den indledende snak med jeres elevator leverandør hos Alevator.dk, og til I kan tage de første ture op og ned i opgangens nye elevator

Nye erfarne kræfter til Alevator

Vi kører op på næste etage og styrker vores team med en erfaren ræv. Kurt Andersen har over 20 års erfaring som leder i industri- og service branchen, og de sidste par år har han haft sin daglige gang hos Thyssenkrupp elevator A/S som driftschef.

Vi finder altid plads til elevator

Når beboerne i en ejendom ønsker at få elevator i opgangen, så kommer der ofte spørgsmål omkring, hvordan der kan blive plads til elevator. Læs med her, og få svaret.

Kontakt Os

Hør mere om muligheden for elevator i jeres ejendom.

Alevator.dk
Æblegården
Næstvedvej 60
4180 Sorø

70 70 20 18
info@alevator.dk
CVR 15200081

Bank oplysninger:
Nordea, Sorø
2300 8475892659
CAPTCHA Image