< Tilbage til nyhedsoversigt

Vi har rigtig travlt, og vi skal derfor bruge flere dygtige folk, som ønsker en anderledes og sjov hverdag, hvor man samtidig vil blive fagligt udfordret.

Alevator.dk er en del af Altan.dk, som igennem flere år har været Danmarks største altanfirma. Vi har, som de første i landet, specialiseret os i at indbygge elevatorer i eksisterende etagebygninger.

Den nuværende trappe demonteres for at gøre trapperummet klar til den kommende elevator, hvor der både kræves murer- og tømrerfærdigheder, herefter bygges skakten op, der etableres de nødvendige elinstallationer, selve elevator-montagen, igangsætning og efterfølgende service.

Vi er en utraditionel entreprenørvirksomhed, som vægter vores værdier meget højt:

Merværdi for alle: For virksomheden, den enkelte og for vores kunder og samarbejdspartnere.

Frihed under ansvar: I Alevator.dk har vi tillid til hinanden og til vores kunder og samarbejdspartnere. Vores flade struktur medfører, at alle ansatte er beslutningstagere på et givent niveau. Det betyder blandt andet, at vores montører arbejder i selvstyrende teams.

Mod til at være anderledes: I Alevator.dk har vi fokus på udvikling i samspil med vores kunder og samarbejdspartnere. Det betyder, at vi tør tænke og agere utraditionelt i vores hverdag.

Sammenhold og sjov: I Alevator.dk tilstræber vi at have et godt sammenhold, samt at have det sjovt på arbejdspladsen. Disse forhold skal vores kunder og leverandører kunne mærke og gerne være en del af.

Om jobbet:

Vi søger uddannede elevatormontører, der har en bred erfaring med elevatormontage. Vi arbejder i teams på to, hvor en elevatormontør bliver parret med en alsidig bygningsarbejder, typisk en tømrer, så et team kan håndtere hele processen. Vi har elevator-coaches ansat med bred faglig og teknisk viden som kan understøtte processen, så selvom det hedder selvstyrende er man ikke alene, men jobbet kræver en vilje til at ville arbejde anderledes. Til gengæld kan vi love en udfordrende og sjov hverdag, hvor de fleste af vores projekter er koncentreret i hovedstadsområdet, selvom vi etablerer elevatorer i hele landet.

Vi tilbyder:

– Montørarbejde i selvstyrende teams med stor grad af ansvar og frihed
– Branchens bedste arbejdsvilkårEn varieret arbejdsdag
– Arbejde i Danmarks bedste entreprenørvirksomhed

Vi forventer, at: Du er uddannet elevatormontør

– Du er dygtig og går op i at levere et godt produkt til kunden
– Du er klar på en udfordring og gerne vil lære nyt
– Du gerne tager ansvar
– Du kan kommunikere på engelsk

Ansøgningsfristen er onsdag den 20. juli 2016 til Susan Pedersen på mail sp@alevator.dk

< Tilbage til nyhedsoversigt