< Tilbage til nyhedsoversigt

Alevator.dk har indgået en eneforhandleraftale med elevatorproducenten, IMEM Lifts. Samarbejdet bygger på et ønske om at levere moderne og skræddersyede indbygningsløsninger til eksisterende danske etageejendomme.

Alevator.dk har siden etableringen i 2012 oplevet en stigende efterspørgsel på skræddersyede elevatorløsninger. Virksomheden har således været på udkig efter en elevatorleverandør, som kan levere et sikkert og gennemprøvet produkt med et eksklusivt design til en konkurrencedygtig pris. Det er nu lykkedes med en attraktiv aftale om eneforhandling af IMEM Lifts i Danmark.

Om samarbejdet siger projektchef i Alevator.dk, Kurt Andersen: ”IMEM Lifts er en af Europas førende elevatorproducenter, og de kan levere de løsninger, der kræves, når man skal tilpasse en elevator til en eksisterende bygning. Vi er meget tilfredse med at have fundet en leverandør, der har størrelsen og kapaciteten til at kunne løfte denne opgave, samtidig med at vi kan tilbyde en konkurrencedygtig pris.”

Skræddersyede elevatorer i høj kvalitet

IMEM Lifts har over 50 års erfaring og har blandt andet leveret elevatorer til metroen i Paris. Den spanske elevatorproducent er kendt for at levere et meget sikkert og gennemprøvet produkt i deres arbejde med udvikling af skræddersyede elevatorløsninger. Netop den høje kvalitet har været afgørende for Alevator.dk: ”Vores kunder forventer, at vi leverer løsninger, der er tilpasset deres specifikke bygning og behov, og samtidig skal elevatorerne bare virke, når de først er installeret. IMEM Lifts leverer blandt andet elevatorer til metroen i Paris, hvor kravet er en oppetid på 99,8 procent, og det er en kvalitet, som vi glæder os til at dele med vores kunder,” siger Kurt Andersen.

Stort potentiale for flere elevatorer

I Danmark har vi væsentligt færre etageejendomme med elevatorer, end hvad der er tilfældet i vores nabolande. Det anslås, at der findes 85.000 etageejendomme uden elevator fordelt på landsplan, hvilket betyder, at der i dag kun er elevatorer i cirka syv procent af de danske etageejendomme. Efterspørgslen på at få etableret elevatorer i eksisterende ejendomme er dog steget i takt med, at elevatorer er blevet standard i nybyggeri.

Herom fortæller Kurt Andersen: ”Potentialet i at indbygge elevatorer i eksisterende ejendomme er enormt. Vi har i øjeblikket tilbud ude for over 1,2 milliarder og har oplevet en stor ordretilgang i de seneste år. I forventningen om vækstpotentialet har vi derfor investeret i at sætte det helt rigtige hold og skabe et godt fundament for vores forretning.”

Den komplette elevatorløsning

Alevator.dk kan som de første i Danmark tilbyde danske boligforeninger og erhvervsejendomme en komplet elevatorløsning, med alt hvad det indebærer af tilhørende bygningsarbejde, brandsikring, opgradering af døre og andre aspekter af projektet. Inspirationen til den komplette elevatorløsning kommer fra Alevator.dks moderselskab, Altan.dk, der er Danmarks største full-service altanleverandør. Der er således megen erfaring at trække på, og det har stor betydning for ejendommens beboeres oplevelse af processen, mener Kurt Andersen:

”Det vigtigste for os er, at vores kunder føler sig godt klædt på til deres elevatorprojekt. Uanset om elevatoren skal erstatte køkkentrappen, placeres ved siden af hovedtrappen eller opføres udenpå bygningen, så er det utroligt vigtigt med en god proces,” siger Kurt Andersen, og fortsætter: ”I Danmark er der endnu ikke så stor tradition for elevatorer i eksisterende byggeri, og derfor bruger vi meget tid på at informere og vejlede vores kunder. Samarbejdet med IMEM Lifts er også i denne sammenhæng en fantastisk rygdækning, fordi vi ved, at vi kan levere lige præcis den løsning, som vores kunder efterspørger.”

KONTAKT FOR MERE INFORMATION:

Kurt Andersen, Projektchef i Alevator.dk, tlf. 60 11 57 83 eller mail ka@alevator.dk
Niels Ålbæk,  A-konsulent i Alevator tlf. 40 95 03 05 eller mail naa@altan.dk
Allan Andersen, A-konsulent I Alevator, tlf. 51 29 48 97 eller mail aa@altan.dk

< Tilbage til nyhedsoversigt