< Tilbage til nyhedsoversigt

Ved etablering af elevator i din ejendom stiller loven specifikke krav til brandsikkerheden. Hvis det for eksempel er bagtrappen, der bliver inddraget til at blive bygget elevator i, så skal hovedtrappen brandsikres. Dette gør man som oftest ved at installere et sprinkleranlæg kombineret med brandsikre entredøre til beboernes hoveddør og til køkkentrappen.

Elevator med bedre brandsikkerhed

Vi ved alle, at vand er effektivt til at slukke brande. Men det efterlader ofte massive vandskader afhængig af brandens omfang. En længerevarende brand giver ganske store vandmængder i bygningen, som man skal tage højde for, når branden er slukket. Derfor har vi hos Alevator.dk undersøgt nye muligheder, der kan optimere brandsikkerheden, ved etablering af ny elevator i bygningen.

Med et nyt tiltag kan vi give vores kunder en smartere løsning, der på bedst mulig vis sikrer beboernes værdier og ejendele samt mindsker risikoen for at skulle renovere fællesarealer efter eventuelt opstået brand. I forbindelse med vores undersøgelse af mulighederne for brandsikring ved etablering af elevator, er vi gået sammen med FireEater A/S. De har udviklet produktet INERGEN®. INERGEN® fungerer ved at fortrænge iltniveauet i lokalet, så branden ikke kan ”ånde” og derved bliver slukket.

Se videoen nedenfor og hør mere om vores nye samarbejde med FireEater. Her kan du også se, hvordan det gik for sig, da vi besøgte FireEater i Hillerød og oplevede deres brandslukningsløsning på egen krop.

Miljøvenlig brandsikring af elevator og ejendom

Alevator.dk kan sammen med FireEater tilbyde miljørigtig brandsikring, så du ikke skal være bekymret for, om sikkerheden bliver kompromitteret, når får elevator i ejendommen. Ved en ildebrand kan man ikke benytte elevatoren. Men FireEater’s miljøvenlige brandslukning givet et højt sikkerhedsniveau i ejendommen ved ildebrand.

INERGEN® er helt ufarligt for mennesker samt for bolig og inventar, ligesom elevatoren i opgangen heller ikke tager skade. En ildebrand er selvfølgelig aldrig en positiv oplevelse. Men med Alevator.dk og FireEater er du sikret den bedst mulige brandsikkerhed i opgangen.

Er din boligforening interesseret i at få elevator i opgangen uden at gå på kompromis med brandsikkerheden? Så kontakt Alevator.dk for mere information. Alevator.dk har et indgående kendskab til bekendtgørelserne for brandsikring, og vi har stor interesse og erfaring i at opnå den højest mulige brandsikkerhed i forbindelse med projekteringen af den nye elevator. Senest har samarbejdet med FireEater givet helt nye muligheder for elevatorer med brandsikring i absolut topklasse.

Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om brandsikring i forbindelse med etablering af elevator. Eksempelvis på telefon 7026 8303 eller ved at skrive til os på info@alevator.dk

< Tilbage til nyhedsoversigt