< Tilbage til nyhedsoversigt

Først skal det på plads, om det overhovedet er muligt at få plads til en elevator i eller uden på opgangen. Og dernæst bliver udgifterne til elevatorens opsættelse og de fremtidige elevator driftsomkostninger relevante at få belyst og overvejet, inden beslutningen kan vedtages.

Hvad koster det at opsætte en elevator?

Prisen på at opsætte en elevator afhænger naturligvis af bygningens størrelse og udformning. Hos Alevator leverer vi en total løsning, hvor du får et samlet tilbud på hele processen – fra de indledende forberedelser til elevatoren er sat op, hvor efter I mest skal forholde jer til de årlige elevator driftsomkostninger.

En elevator koster typisk 1,5 – 2 millioner at opsætte. Det er naturligvis mange penge, men husk at elevatorer i opgange er meget populært og vil gøre, at lejlighederne eller kontorerne stiger i pris. Er I eksempelvis 8 eller 10 lejemål i opgangen, så vil udgifterne til etablering af en elevator som oftest være væsentligt mindre end lejlighedens ekstraværdi som følge af elevatoren.

Det er naturligvis ganske uforpligtende at booke os til et besøg, hvor vi vurderer jeres udgifter til at opsætte og drive en elevator i ejendommen.

Daglige elevator driftsomkostninger

Hos Alevator tilbyder vi en serviceaftale, hvor alle elevator driftsomkostninger er dækket. Det vil typisk være de samme medarbejdere hos Alevator, der både sætter jeres elevator op, og som efterfølgende kommer ud til de løbende sikkerhedseftersyn. På den måde kender vi jeres elevator og aftale om faste elevator driftsomkostninger grundigt og kan tilbyde en fast aftale til en god pris. Første års service er altid inkluderet i prisen hos Alevator.

Ring til os og få et overslag på elevator driftsomkostninger i jeres ejerforening. Udgifterne til elevator driftsomkostninger afhænger blandt andet af bygningens størrelse, så vi kan desværre ikke give en fast pris, der er ens for alle kunder. I stedet giver vi et individuelt tilbud på elevator driftsomkostninger, som sikrer jer mod uventede udgifter.

Eksempler på elevator energiforbrug og driftsomkostninger

Hvis I i din ejerforening overvejer at få elevator i jeres opgang, så er elevator driftsomkostninger og elevator energiforbrug sikkert noget, I er interesserede i at høre mere om.

I en typisk elevator kan du regne med et elevator energiforbrug på omkring 1.000 kroner per elevator. Dertil kommer de årlige lovpligtige serviceeftersyn samt drift af nødtelefon med mere, der sammen med elevatorens energiforbrug giver samlede elevator driftsomkostninger på gennemsnitligt 7.500 kroner per elevator.

Priserne kan naturligvis variere efter valget af elevatorløsning, men de kan give jer et hurtigt overslag over, hvad I cirka kan forvente jer af elevator driftsomkostninger, hvis I vælger en elevator gennem Alevator.

Få det fulde overblik over driftsomkostningerne inklusiv vores serviceaftale på linket her.

 

< Tilbage til nyhedsoversigt