< Tilbage til nyhedsoversigt

I denne artikel kan du læse om processens 5 trin. Fra den indledende snak med jeres elevator leverandør hos Alevator.dk, og til I kan tage de første ture op og ned i opgangens nye elevator. Beboerne i opgangen savner at have en elevator og har afholdt møde i foreningen. Folk er enige: Det er tid til at tage kontakt til en elevator leverandør. Men hvad sker der så? Hele processen kan tage et halvt til et helt år, men så får I også en elevator, der passer perfekt til opgangen, og hvor alle regler og krav er overholdt.

De indledende møder med elevator leverandør

I starten af processen kommer Alevators elevator leverandør ud til boligforeningen og tager en snak om forventninger og mulighederne for at få monteret en ny elevator. Beboerne kan få en god snak med elevatorfirmaet og få en fornemmelse af mulighederne, og hvad projektet vil koste.

Efter det indledende besøg får beboerne et uforpligtende tilbud fra elevator leverandøren, og så er det tid til at mødes i boligforeningen og komme til enighed omkring ønsket om at gå videre med projektet. Hold en informationsaften, hvor I inviterer elevator leverandøren til at komme ud til jer og svare på spørgsmål. Dermed bliver det hele afklaret, og I kan stemme om projektet, uden at der er tvivl om noget undervejs.

Elevator leverandør – projekteringen starter op

Projektet er godkendt af boligforeningen og elevator leverandør og beboere er enige om den kommende elevatorløsning i opgangen. I projekteringsfasen står elevatorfirmaet for at indhente de relevante byggetilladelser og planlægge hele forløbet. Arkitekterne udfærdiger tegninger over det færdige projekt og materialerne bliver bestilt hjem.

Montage af elevatoren

Elevator leverandørens montering af elevatoren i ejendommen tager cirka tre måneder. Alevator.dk har egne elevatormontører tilknyttet, der er erfarne og ved, hvordan monteringen skal foregå så skønsomt som muligt over for bygningen og det levede liv i opgangen, mens arbejdet finder sted.

Elevatoren kan tages i brug

Når elevatoren er køreklar er det tid til at mødes elevator leverandør og beboere og fejre den nye elevator – det gør vi naturligvis med et lille glas.

Elevatorfirma med jævnlige servicetjek

Sikkerheden skal være i orden omkring den nye elevator. Derfor kommer elevatorfirmaet og gennemgår byggeprojektet og sikrer, at alt kører som det skal. I en kontrakt med Alevator.dk kan boligforeningen desuden få en løbende serviceaftale med elevator leverandøren om at udføre sikkerhedseftersyn og stå for at justere og smøre elevatoren.

Er I klar til at høre mere om mulighederne for elevator i din ejendom? Så kontakt din elevator leverandør ganske uforpligtende.

< Tilbage til nyhedsoversigt