< Tilbage til nyhedsoversigt

Er du privat udlejer? Ejendomsforeningen Danmark og Alevator.dk er d. 1. december vært ved et spændende gå hjem-møde, hvor du kan blive opdateret om regler, tekniske muligheder og jura ved etablering af elevatorer i ældre etageejendomme.

Efter en ændring af Bygningsreglementet i 2008 er det blevet muligt at indbygge en elevator i køkkentrappen i en etageejendom eller i hulrummet i hovedtrappen, evt. ved en reduktion af trappeløbet.

Alevator.dk har som de første i Danmark specialiseret sig i at indbygge moderne elevatorer i ældre etageejendomme. Ved at varetage alle faser i processen og alle bygningsarbejder er det nu muligt for bygherre at få elevator indbygget i en ejendom til en overkommelig pris.

Tid og sted
Gå hjem-mødet afholdes i A-huset på Gammel Kongevej 19, København V., tirsdag d. 1. dec. kl. 15.00 – 17.00. Der er plads til 25 gæster. Alevator.dk byder på kaffe og kage. Der vil også være mulighed for at prøvekøre en (mini)elevator, dog kun fra stue til kælder.

Fra advokatfirmaet Jordan & Løgstrup deltager advokat Troels Flethøj Thygesen med et juridisk indlæg om forbedringer og forbedringsforhøjelser af lejen, særligt med fokus på etablering af elevatorer i private udlejningsejendomme.

Det er gratis at deltage i gå hjem-mødet, men tilmelding er nødvendig.

< Tilbage til nyhedsoversigt