Vidste du at:

Kun i 7 % af de danske etageejendomme har beboerne adgang til elevator. En lejlighed stiger i gennemsnit ca. 165.000 kr. i værdi, hvis der er elevator i opgangen.

Kilde: Realkreditrådet

Udvalgte nyheder

Elevator er populært, når danskerne søger bolig

For nyligt har boligsiden Boliga opgjort, hvilke ord danskerne søger mest på, når de kigger efter boliger. Og her kom elevator ind på en femteplads. Læs mere her!

Elevator bekendtgørelsen – Et godt sted at starte før elevatorprojektet

Er du nysgerrig på, hvilke regler der gælder for elevatorer? Vi forklarer udvalgte dele af arbejdstilsynets elevator bekendtgørelse. Læs med her!

Elevator BR18 – Læs om de aktuelle regler i BR18 for elevatorer

Vil du vide mere om kravene til elevator i BR18? Læs mere og bliv klogere på kravene til fremtidens elevator i BR18 – eller lad os stå for alt det praktiske!

Spørgsmål & Svar

Jeg er frisk og klarer nemt trappen. Hvad skal jeg bruge en elevator til?
Spørgsmål & Svar

Elevator på trapperne?

Er du interesseret i at undersøge muligheden for at få elevator i opgangen? Som systemleverandør udregner vi et samlet tilbud, der dækker alt fra besigtigelse til service af den færdige elevator.

gratis opmåling

Få besøg af en af vores konsulenter, der besigtiger ejendommen, laver et skitseprojekt af, hvordan en elevator kan indbygges i jeres ejendom og udregner et endeligt tilbud på, hvad det vil koste.