Vidste du at:

Kun i 7 % af de danske etageejendomme har beboerne adgang til elevator. En lejlighed stiger i gennemsnit ca. 165.000 kr. i værdi, hvis der er elevator i opgangen.

Kilde: Realkreditrådet

Udvalgte nyheder

Alevator.dk indgår attraktiv aftale med førende europæisk elevatorleverandør

Alevator.dk har indgået en eneforhandleraftale med elevatorproducenten, IMEM Lifts. Samarbejdet bygger på et ønske om at levere moderne og skræddersyede indbygningsløsninger til eksisterende danske etageejendomme.

Alevator.dk samarbejder om innovativ og bæredygtig brandslukningsløsning

Loven stiller specifikke krav til brandsikkerheden ved etablering af en elevator. Hovedtrappen skal eksempelvis brandsikres hvis der etableres en elevator i ejendommens bagtrappe. Traditionelt installerer man et sprinkleranlæg samt brandsikre entredøre.

En mæglers vurdering: Værdistigning Q&A

Hvor meget stiger en ejendom med elevator i værdi? Hvilken etage får det største økonomiske udbytte ud af elevatorprojektet? Er der forskel på værdistigningen i en gammel og en ny ejendom? Det og mere til giver EDC mægler Søren Kristiansen dig svaret på i den artikel. Læs og få svar.

Spørgsmål & Svar

Jeg bor i stuen. Skal jeg være med til at betale for en elevator?
Spørgsmål & Svar

Elevator på trapperne?

Er du interesseret i at undersøge muligheden for at få elevator i opgangen? Som systemleverandør udregner vi et samlet tilbud, der dækker alt fra besigtigelse til service af den færdige elevator.

gratis opmåling

Få besøg af en af vores konsulenter, der besigtiger ejendommen, laver et skitseprojekt af, hvordan en elevator kan indbygges i jeres ejendom og udregner et endeligt tilbud på, hvad det vil koste.