Om alevator.dk

Danmark er et elevator U-land. Det vil vi ændre. Vi har en vision om at gøre ældre etageejendomme tilgængelige. Vi vil alle gerne blive boende i vores egen bolig – også den dag benene ikke længere kan klare de mange trapper. Vi vil være danmarks førende elevatorfirma.
Alevator.dk er skabt af folkene bag Danmarks førende altanfirma, Altan.dk, og konceptet er det samme. Vi klarer alt fra den indledende besigtigelse til service af den færdige elevator. Alevator.dk har eksisteret siden 2012.

Medarbejdere

Seneste nyheder

Elevator bekendtgørelsen – Et godt sted at starte før elevatorprojektet

Er du nysgerrig på, hvilke regler der gælder for elevatorer? Vi forklarer udvalgte dele af arbejdstilsynets elevator bekendtgørelse. Læs med her!

Elevator BR18 – Læs om de aktuelle regler i BR18 for elevatorer

Vil du vide mere om kravene til elevator i BR18? Læs mere og bliv klogere på kravene til fremtidens elevator i BR18 – eller lad os stå for alt det praktiske!

Alevator.dk – Elevatorer skal gøre andelsboligforening mere værd

Andelsboligforeningen A/B Hørsholmsgade 22 A-K på Nørrebro har udnyttet den høje aktivitet på det københavnske boligmarked, og den stigende interesse for at omdanne tørrelofter til tagboliger, til at rejse kapital til at modernisere foreningens ejendom.

Kontakt Os

Hør mere om muligheden for elevator i jeres ejendom.

Alevator.dk
Æblegården
Næstvedvej 60
4180 Sorø

70 26 83 03
info@alevator.dk
CVR 15200081

Bank oplysninger:
Nordea, Sorø
2300 8475892659
CAPTCHA Image