< Tilbage til nyhedsoversigt

Når beboerne i en ejendom ønsker at få elevator i opgangen, så kommer der ofte spørgsmål omkring, hvordan der kan blive plads til en elevator. Måske er der plads ved hovedtrappen eller køkkentrappen til at få plads til elevator. Alternativt er etablering af udvendige elevatortårne en mulighed. Fælles for alle bygninger gælder det, at selvom de alle er forskellige, så er det altid muligt at finde en løsning og sikre plads til en elevator.

Plads til elevator ved køkkentrappen, hovedtrappen eller i elevatortårne

En elevator forbedrer bygningens værdi og sikrer en bedre adgang. Alevator.dk hjælper med at finde plads til elevator i alle typer af bygninger fra lejlighedskomplekser til kontorbygninger.

Det er eksempelvis muligt at rive den gamle køkkentrappe ned og her finde ny plads til elevator med en enkel løsning, der samtidig er diskret. Med denne løsning kan man enten få adgang til lejlighederne direkte fra elevatoren eller eventuelt fra en trapperepos. Samtidig bliver hovedtrappen brandsikret, så pladsen til den nye elevator ikke går ud over sikkerheden for beboerne i bygningen.

I herskabelige ejendomme eller andre bygninger med en rummelig hovedtrappe kan vi hos Alevator.dk finde plads til elevator i selve trappeopgangen. Med denne løsning bliver trappen sandsynligvis en smule smallere, end hvad der oprindeligt var hensigten. Til gengæld giver det ofte mulighed for at skabe plads til elevator med niveaufri adgang til alle etager.

Plads til elevator i elevatortårne

Mange bygninger har mindre trappeopgange og ingen køkkentrappe. Her bliver det alligevel muligt at finde plads til elevator, når man vælger udvendige løsninger med elevatortårne. Dér hvor trappeopgangene er nu, kan vi etablere elevatortårne udvendigt på facaden af ejendommen. Alt efter bygningens arkitektur er det muligt at få adgang til etagerne direkte fra elevatortårnet eller via svalegang, gangbro eller måske via etablering af altaner.

Med hjælp fra en arkitekt kan elevatortårne blive tilpasset, så de passer godt til bygningens udseende og byggestil.

Skal vi vurdere pladsen til en ny elevator i jeres ejendom?

Her på hjemmesiden kan du finde flere eksempler på, hvordan vi har fundet plads til elevator ved hovedtrappe, i den gamle køkkentrappe eller udvendigt i smarte elevatortårne. Du finder vores referencer her – måske er der en opgang, der ligner den, hvor du bor?

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre meget mere om muligheden for at finde plads til elevator i din opgang. Vi tilbyder en fuld løsning, hvor prisen dækker alt fra de indledende skitser til monteringsarbejdet og de efterfølgende servicetjek.

< Tilbage til nyhedsoversigt