Salg

Salg

Elevator i ejendommen! Hvordan gør vi? Kan det overhovedet lade sig gøre? Hvad koster det? – Vi mødes der, hvor du bor og rådgiver om den mest optimale elevatorløsning.

 

Efterfølgende leverer vi et uforpligtende tilbud og vi stiller gerne op til infomøde for alle beboere.Det er nemlig vigtigt at alle har en god forståelse og fornemmelse, for det kommende elevatorprojekt

processlag
Projektering

Projektering

Når I er blevet enige om en elevatorløsning, skal byggetilladelsen på plads før vi kan begynde installationen. Der er hundrede små detaljer og processor, som skal times og planlægges minutiøst, og det er vores opgave at få det til at se nemt ud.

 

Derfor har vi egne arkitekter og ingeniører, der fungerer som bindeled mellem jer og de kommunale myndigheder. Når byggetilladelse er i hus, går vi straks i gang med at bestille alle nødvendige materialer.

_C4A4370
Montage

Montage

Nu er vi klar til at indbygge elevatoren i ejendommen. Selve bygningsarbejdet og etableringen af elevatoren tager os ca. tre måneder.

 

Arbejdet udføres af vores egne elevatormontører, der ud over deres faglige uddannelse er skolet til at styre projektet på byggepladsen med respekt for det liv, der samtidig leves i ejendommen.

Aflevering

Aflevering

Jeres nye elevator er nu klar til sin første tur. Vi byder på et lille glas og afleverer elevatoren køreklar og godkendt. Samtidig gennemgår vi alt det praktiske i forbindelse med den daglige brug og vedligeholdelse af elevatoren.

_C4A0769
Service

Service

En elevator skal efterses, for sikkerheden skal selvfølgelig være i orden

 

Med i prisen er 1 og 5-års gennemgang af byggeprojektet. Ved indgåelse af kontrakt tilbyder vi samtidig en løbende serviceaftale. Aftalen inkluderer blandt andet de lovpligtige sikkerhedseftersyn, drift af alarmtelefon, samt smøring og justering.

 

På den måde kan vi være sikre på, at jeres elevator fungerer, som den skal – også når den er blevet en del af jeres hverdag.

 

> Læs mere om service