< Tilbage til nyhedsoversigt

De næste halve år besøger vi Danmarks 20 største provinsbyer med vores rullende showroom, hvor du kan blive meget klogere på dine muligheder for at etablere elevator.

Vidste du, at det er muligt at indbygge elevator i langt de fleste etageejendomme? En elevator gør det lettere at komme op og ned, gør din bolig mere værd, og gør det muligt at blive boende, selv når benene en dag ikke længere kan klare de mange trapper. Vi klarer samtidig alt fra byggetilladelser, projekt, byggeri og installation.

At indbygge elevator i ældre etageejendomme er mest udbredt i København, men det er ligeså relevant og muligt for boligejere i Herning, Helsingør eller Odense.

Ud i landet – mød os hvor du bor

Vi har indrettet et rullende showroom i en kæmpe lastbil, og vi besøger i løbet af det næste halve år Danmarks 20 største provinsbyer sammen med vores søstervirksomhed Altan.dk.

Kampange-roadmap-alevator

Vi er cirka en uge i hver by, og her vil du både få mulighed for at kigge forbi og få en uforpligtende snak med en af vores konsulenter, se billeder og blive klogere på dine muligheder for at etablere elevator eller altaner.

Hvis du er interesseret i at få besøg eller høre nærmere, kan du kontakte projektleder Pia Johansen for en uforpligtende snak eller aftale om besøg, når vi kommer til jeres by.

Pia_DSC_7687 (1)

Pia Johansen
Projektleder
Tlf. 60 11 57 32 / mail pj@altan.dk

Tidsplan

Ringsted – Uge 34
Næstved – Uge 36
Roskilde – Uge 36
Helsingør – Uge 37
Odense – Uge 39
Aarhus – Uge 40
Aalborg – Uge 41
Randers – Uge 43
Silkeborg – Uge 44
Herning – Uge 46
Horsens – Uge 47
Vejle – Uge 47
Kolding – Uge 48
Esbjerg – Uge 49
Fredericia – Uge 2
Køge – Uge 3

< Tilbage til nyhedsoversigt