Hvordan ser en elevator fra Alevator.dk ud i levende billeder, og hvad tænker ejere, beboere og brugere om deres nye elevator. Vi har produceret og samlet en række videoer, der giver svar i ord og billeder.

Elevator gør din bolig langt mere værd

Nye tal viser, at byens boligejere kan få prisen for elevatoren igen flere gange, når lejligheden skal sælges. I gennemsnit vil din lejlighed stige med omkring 2.600 kr. pr. kvadratmeter. Som eksempel vil en lejlighed på 115 kvadratmeter stige 300.000 kr. i værdi. Det er omkring dobbelt så meget som det vil koste for hver ejer i ejendommen at få installeret en altan.

I videoen ovenfor tager Lars Ringsted, indehaver af Danbolig Østerbro, dig med ind i en lejlighed i Valby, hvor Alevator.dk har skiftet køkkentrappen ud med en elevator.

> Læs mere

Vi vil blive boende – også når vi ikke længere kan klare trapperne

Andelsforening i Valby har skiftet den gamle køkkentrappe ud med en spritny moderne elevator – og de har alle fået stor glæde af den!

Formand i andelsforeningen på Valby Langgade 6, Kasper Andersen, fortæller om de mange fordele og muligheder installeringen af den nye elevator har givet ham og resten af opgangens beboere.

Under vores samlede referencer på altanprojekter, kan du læse meget mere om opsætningen på Valby Langgade, den samlede pris, installation og bliver klogere på om køkkentrappen er den rigtige løsning for dig.

 > Se reference

Kommer meget mere ud med den nye elevator
Lise Cruckov er henrykt efter de i hendes opgang har fået elevator. Den nye elevator, der er indbygget i den eksisterende hovedtrappe, betyder, at hun kommer langt oftere ned end tidligere.

En elevator får ikke blot din lejlighed til at stige i værdi, men gør også hverdagen meget lettere. Især hvis du bor på en af ejendommens øverste etager, kan det være en udfordring for svagt gående i familien at komme på besøg. Ved etablering af en elevator løser vi de problematikker der førhen plagede fleksibiliteten og livskvaliteten.

 > Se reference

Fra trappe til elevator

3D-model af et elevatorprojekt i køkkentrappen. Se hvordan det kan lade sig gøre at nedtage en eksisterende trappe og indbygge en elevator i stedet.

Videoen viser dig, hvordan vi fjerner køkkentrappen og bygger, installerer, monterer og opsætter elevatoren.

> Læs mere om elevator i køkkentrappen